3D Racing Craze

Photo of author

By Igrac 1

Zaželjeli ste se još jedne trkaće igrice, no ovoga puta spremni ste za nešto drugačije? Dosta vam je više onih nabrijanih automobila, željeli biste nešto opuštenije, željeli biste se utrkivati s normalnim vozilom svakodnevice i time ispitati vaše vještine i s takvim tipom vozila. Eh, pa onda se nemojte previše dvoumiti, jer ono što vama treba u tom slučaju je upravo ova naša igrica.
Najprije ćemo vas uputiti u to kako igrati. Kako biste ubrzali vaš automobil potrebno je pritisnuti navigacijsku tipku sa strelicom za gore, a kočnica se nalazi na strelici za dole, dok manevrima lijevo-desno upravljate tipkama sa strelicama lijevo-desno. Mi znamo da nekima glazba predstavlja nešto što im da još veći adrenalin i budi u njima još veću želju za pobjedom, te smo se pobrinuli da za vas osiguramo dobre ritmove. Nekima pak, upravo suprotno, remeti koncentraciju – ukoliko ste vi takav igrač, samo pritisnite tipku sa slovom S i stopirat ćete glazbu. Bez dobroga auta ne možete započeti igricu. Zato u početku trebate odabrati vrstu mjenjača kojim se želite koristiti, a u ponudi se nalaze automatski i sekvencijski mjenjač. A tada je vrijeme za odabir između dva tipa Toyotinih automobila: 1.6L GL-i i 1.6L GLX-i. Nakon odabira tipa automobila morate izabrati njegovu boju, a ono najvažnije i posljednje –trkaću stazu. Odlučili smo vam ponuditi 3 trkaće staze u tri različita kineska grada. To su Guang Zhou, grad koji se nalazi u zaljevu poznatom po imenu Biserna rijeka te je smješten u blizini Hong Konga, jednog od najvećih i najrazvijenijih kineskih gradova. Druga staza je smještena u najnaseljenijem gradu na svijetu, a to je Šangaj. A ukoliko odaberete treću stazu, imat ćete mogućnost trkanja u glavnom gradu Kine – Pekingu. Svi automobili koji predstavljaju vaše protivnike također su marke Toyota. Time smo omogućili da sve ovisi o vašoj vještini i da neće pobijediti onaj čiji je auto najnabrijaniji, već onaj koji zna što radi kada primi volan u ruke. Da ne biste mislili da smo vam odlučili olakšati jer imate samo tri staze. A ne ne, grdno se varate! Postoji vremenska zamka, a to znači da prvu utrku morate završiti za max 140s, za drugu imate još manje vremena- 138s, a za treću samo 135s jer smo pretpostavili kako biste već trebali postati ekspert u našoj igrici. Ne brinite ukoliko vam ne bude išlo od prve, pokušajte ponovo jer ponavljanje je majka znanja – a u našem slučaju- vještine upravljanja. Prelazite preko WT-I pločica snage koje će se pojaviti na stazi. Time možete dobiti 3s ekstra turbo brzine -pritiskom na tipku SHIFT. Broj bodova koje ste osvojili može biti negativan. Na to utječe ukoliko je broj automobila koji je vas prešao, veći od broja automobila koji ste vi prešli utrkujući se, ili ste pak utrku završili u više sekundi nego što je dopušteno. Vaš krajnji rezultat time ovisi o broju prijeđenih automobila i o sekundama unutar kojih ste prešli utrku.
Nakon što ste se uvjerili da je ovo igrica za vas, nemate što više čekati. Zaigrajte i ostavite u komentarima ispod kakve ste rezultate ostvarili tako da usporedite vaš s onim ostalih igrača!