3 Prednosti Online Učenja

1. Udobnost.

Zaboravite satima pohađati predavanja, sjediti u neudobnoj stolici i trpjeti bol u leđima do kraja dana. Ako se odlučite za internetsko obrazovanje, nećete biti vezani za fizičku nastavu. Sva predavanja i potrebni materijali pružaju se putem internetskih platformi, tako da ćete im lako pristupiti iz udobnosti svog doma. Nećete se morati voziti javnim prijevozom da biste stigli u obrazovnu ustanovu, nećete morati rano ustajati da biste se odjenuli za predavanje … popis pogodnosti se nastavlja i nastavlja.

Unreal Engine 4: Uvod

Unreal Engine 4: Uvod u izradu igara

Sa znanjem stečenim u ovom tečaju, bit ćete naoružani potrebnim vještinama za početak izgradnje vlastitih igara BEZ potrebnog znanja programiranja!

Unity 2D tečaj za razvoj igara

Pomoću besplatnog programa  Unity, studenti mogu naučiti kako napraviti potpuno funkcionalnu igru.

2. Internetski tečajevi izgledaju sjajno na životopisu.

Nije važno gdje se trenutno nalazi vaša karijera; online program uvijek će izgledati dobro na vašem životopisu. Pokazat će potencijalnim poslodavcima da ste posvećeni učenju i željni steknuti više znanja.  Sigurno ćete postati bolji kandidat za promaknuće u posao, a vaš će životopis izgledati mnogo bolje kad se prijavite za nova radna mjesta.

3. Samostalno učenje.

Sustav sa vlastitim tempom omogućava ritam koji vama odgovara. Ova vrsta sustava ne zahtijeva prisustvovanje sesijama uživo; možete pristupiti materijalima u bilo kojem trenutku. Ako tijekom dana morate raditi ili imate neke druge obveze, možete učiti noću. To je prednost koju tradicionalni obrazovni sustav ne može pobijediti.

Postanite bolji u igrici Fortnite!

Poboljšajte svoje vještine u igri Fortnite tako da naučite kako graditi i pobijediti svoje protivnike. Započinjemo s osnovama svih vrsta materijala i jednostavnim uređivanjima, a zatim prelazimo na komplicirane koncepte.

 

Iskoristi super priliku! 2 mjeseca BESPLATNOG polaganja bilo kojeg tečaja.

PRIJAVI SE OVDJE

Prijavite se na besplatni newsletter

Uspješno ste se pretplatili na newsletter

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim te pokušaj ponovno.

Igre.hr will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.