Pet dobrih, starih, potpuno besplatnih igara koje će vas pripremiti za nadolazeću apokalipsu

Photo of author

By Anđelika Licul

Dragi naši, 2020. godina odlučila je ostaviti traga u našim životima. Kažu što te ne ubije to te i ojača. I ne sumnjam da će se ova uzrečica ostvariti i da ćemo zaista naučiti ponešto iz ove novonastale situacije. Do prije nekoliko mjeseci nitko nije znao što je to Corona virus. Mislili smo, ah, pa daleko je još. To nije tu kod nas, a neće ni doći… Što biste sada rekli sebi koji je tako govorio/la? Vjerojatno biste poželjeli poručiti kako vijest o Coroni nije nešto što je bezazleno, već nešto što će se svijetom kroz nadolazećih par mjeseci proširiti nevjerojatnom brzinom i potajno nas sve zaključati u svoje domove.

 

 

Nema van, nema druženja, nema bezazlenih nogometnih utakmica ili ispijanja kava s prijateljicama. I sada dok pišem ovaj članak cijela me ova situacija podsjeća na nešto vrlo slično. Razmislite malo- pojavio se nepoznati virus; nitko još nije čuo za njega; ljudi bivaju zaraženi sve više i više iz dana u dan…

Podsjeća li vas sve to na stvorenja koja se u svijetu horora i igrica svakodnevno pojavljuju, tj. zombije? Reći ćete DA, upravo to! Nas je sustigla prava zombi apokalipsa.

 

 

Vjerujem da bi svatko od vas najrađe da je sve normalno i da sada idemo u školu, idemo na faks, tu i tamo popijemo kavu s prijateljicom, prijateljem. No, nemojte gubiti živce. Mi smo pronašli rješenje za vas. Možda će zvučati pomalo ironično, ali stavite se u ulogu Corona uništavača i zaigrajte jednu od ovih 5 starih zombi igrica.

Zamislite da su umjesto nepoznatog zombi virusa, čudovišta koja ćete ubijati u igrici, zločesti uništavač svijeta zvan Corona. Dajemo vam priliku da se virtualno iskalite na tom virusu čijeg se imena jezite čim ga netko spomene. Znam da biste najradije uništili svaku stanicu Corone koja nam je u proteklim mjesecima poremetila našu svakodnevicu. Što čekate, evo vam prilike. Pobite sve do posljedjeg zombija- zamišljajući kako nemilosrdno uništavate stanice COVID-a 19.

Nemojte kupovati skupe igrice kako bi vam vrijeme u karanteni brže prošlo. Dajte si izazov da vaš budžet za to vrijeme ostane potpuno netaknut. Mislite li da ne možete izdržati bez , pa makar, jedne igrice za koju trebate izdvojiti vaše godinama skupljano bogatstvo jer smatrate da ste prerasli besplatne igrice s neta? Kada biste vi koji ste na ovo pitanje odgovorili potvrdno samo znali u kojoj zabludi živite… Mi smo si odlučili zadati, zapravo, vrlo jednostavan zadatak! Vas ćemo „nevjernike“ razuvjeriti i dokazati vam da odlične igrice postoje, a mjesto gdje pronaći one najbolje upravo je naša stranica https://igre.hr/ .

 

 

Iskušajte se u jednoj od ovih pet dobrih starih zombi igara koje će vas pripremiti za nadolazeću apokalipsu! A to su: „Zasluži umrijeti“, „Zombi traktor 2“, „Zombi napad 2“, „Zombi kamion“, a posljednja je „Sužvabob VS zombi“.

 

 

  • ZASLUŽI UMRIJETI

U igrici Zasluži umrijeti  okolina izgleda baš poput naše sada. Sve je pusto i prazno. Ukoliko budete dovoljno vješti uspjet ćete u misiji da iz ove igrice izvučete živu glavu i prijeđete na jedan od sljedećih livela. Prvo što trebate učiniti jest kupiti jedan od tri ponuđena automobila. Prvi automobil je najobičniji oldtimer, drugi je pak kamionet koji je puno učinkovitiji u borbi protiv zombija, a treća opcija je najubojitija za žive mrtvace i dolazi s najboljim setom dodataka, a to je veliki kamion. Liveli nisu uobičajeni kao u ostalim igricama jer ih ne prelazite, već vam mi omogućujemo da dovršite ovu igricu u vremenskom rasponu koji je god vama potreban da od stare krntije prijeđete na kamionet, zatim kamion, a uz to obavezno morate skupiti dovoljno bodova da opremite vaša vozila sa svim dodacima za ubrzanje i novim oružjima.

 

  • ZOMBI TRAKTOR 2

Sljedeća igrica u kojoj ćete uživati jest Zombi traktor 2. Uzmite svoj traktor i zajedno uništimo sve te žive mrtvace koji su se namnožili na našem planetu. Cilj igrice je stvoriti siguran svijet na kojemu će živjeti samo ljudska vrsta, a zombiji će zauvijek nestati. U igrici ste vi jedan od igrača koji posjeduje svoj super traktor, moćan u borbi protiv tih užasnih stvorenja. Svojim vozilom upravljate na način da navigacijske tipke sa strelicama gore i dolje koristite za vožnju naprijed i nazad, budući da ćete naići na blaže, ali i velike i strme nagibe morat ćete koristiti lijevu i desnu tipku. Tipku sa slovom Z koristite kada vam treba nitro.Kočnicom se koristimo u pomoć tipke SPACE. Broj livela koji morate prijeći kako biste ostvarili cilj ove igrice je 12. Svakim livelom igrica postaje sve teža i oko vas se nalazi sve više zombija koji su napadalački nastrojeni, zato morate biti oprezniji. U trgovini si, ukoliko ostvarite dovoljan broj bodova ubijanjem zombija i time osvojite novac, možete priuštiti bolje gume kojima poboljšavate maksimalnu brzinu, svjetlo za traktor, turbinu koja utječe na snagu vašeg vozila i za kraj ono što je svima najdraže je bolji motor. Zaigrajte- nećete se razočarati!

 

  • ZOMBI NAPAD 2

Zombi napad 2  je igrica u kojoj ćete sav svoj bijes pretočiti u ubijanje ovih živih mrtvaca koji su se svijetom proširili brzinom svjetlosti poput virusa corone. Skupinom tipki WASD pomicat ćete u željenim smjerovima, slovo R koristimo za punjenje municije. Q i E služe za zamjenu oružja. Slovo F koristimo za otključavanje novih soba, a G za bacanje granate. Pucačinu ostvarujete lijevim klikom miša, a SPACE koristite kada želite kupiti ili izabrati novo oružje i pauzirati igricu. Za vas smo pripremili mnoštvo smrtonosnih pušaka. Nema šance da će itko ostati živ ako vas sretne opremljene našim oružjem. Krvi će biti posvuda, na tlu će ležati mrtvi zombiji koji su se preračunali odlučivši vas napasti. Sprovedite kvalitetnu strategiju, prelazite livele i nemilosrdno ih sve pobijte.

 

  • ZOMBI KAMION

Četvrta igrica koju ćemo vam predstaviti jest Zombi kamion. Igrica kreće ovako – vi se nalazite u blizini meksičke granice i vi i vaš prijatelj se nadate da ćete pronaći mjesto gdje se možete dobro najesti jer skapavate od gladi. Nažalost, niste očekivali da će ih u zalogajnici čekati vojska zombija koja će početi napadati sa željom da i zarazi i vas. Pobjegnite a svojem kamionetu i putem do sigurnoga pobijte sve zombije koji se pojave. Ciljajte precizno i uništite sve do posljednjega. Prelazite livele i suočavajte se s još većom najezdom tih ogavnih živih mrtvaca.

 

  • SPUŽVABOB VS ZOMBIJI

Za kraj jedna totalna igrica za opuštanje. Prisjetite se crtića kojeg ste vjerojatno gledali dok ste bili mali, a usput se zabavite uništavanjem zombija. Igrica se zove Spužvabob VS zombiji.  Pomozite vašem heroju iz djetinjstva da nemilosrdno uništi ta čudovišta koja žele preuzeti Spužvabobov svijet. Igrica se sastoji od 18 livela koja ćete morati prijeći da stignete do cilja. Bez oružja nema vam spasa. Dakle, prvo što vam je činiti jest odabrati svoju pušku, a zatim se baciti u akciju. Zombiji će vas loviti i ne smijete im dopustiti da vas ozlijede. Svaka vam ozljeda smanjuje šancu za preživljavanjem. Kupujte novo oružje, osvajajte dodatne bodove i postanite heroj u podvodnom svijetu Spužvaboba.

 

Nadam se da smo odabirom ovih pet totalno ludih zombi igara učinili vašu karantenu zabavnijom. Želimo da shvatite ozbiljnost situacije i zaista ostanete kod kuće sa svojom obitelji jer je sve ovo prolazno i doći će vrijeme kada ćete opet moći bezbrižno izlaziti van i družiti se sa svima. A sada je vrijeme da započnete novu misiju zvanu IGRE. HR + JA = NAJBOLJI PRIJATELJI ZA VRIJEME CORONE! Istražite našu stranicu i osim ovih pet igrica za koje ste saznali iz članka pronađite još mnoštvo onih koje će vas iznenaditi!

Krenite, što čekate!?!