Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC

Photo of author

By Martin Perušić

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC, jednim od vodećih svjetskih brendova za gaming monitore i IT dodatke, kako bi predstavili Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 zakrivljeni gaming monitor – kombinaciju nagrađivanog dizajna i tehnološke moći te naglašen stil i performanse. Okrunjen “iF Design Award 2023” i “Red Dot Award: Product Design 2023” nagradama te pokretan suvremenim QD-OLED panelom veličine 49“ i omjerom slike 32:9, PD49 pruža performanse na razini esporta za visokokvalitetno natjecanje: brzina osvježavanja od 240 Hz i vrijeme odziva GtG od 0,03 ms.

Dizajnerski pristup PD49 odražava kompleksne detalje sportskog automobila Porsche. Postolje od pjeskarenog aluminija PD49, koje podsjeća na upravljač i žbice kotača sportskog automobila, učvršćuje monitor s osjećajem veličine. Stražnji dio monitora inspiriran je rešetkom hladnjaka Porschea 911. Od jedinstvenog dizajna zaslona na zaslonu do uvjerljivog logotipa za podizanje, svaki detalj naglašava eleganciju. Dinamični i prilagodljivi RGB Light FX elementi ukrašavaju stražnji i prednji logotip, odišući stilom sa svakim sjajem.

Značajke, koje uključuju Frame Counter, prilagodljiv prekrižaj nišana (Dial Point) i optimizirano nisko kašnjenje unosa daju korisnicima prednost nad njihovim konkurentima i u potpunosti podižu iskustvo igranja. Integrirani 2 × 8 W stereo zvučnici, osiguravaju da je audio iskustvo jednako impresivno kao i vizualno.

Porsche Design AGON PRO PD49 sada je dostupan u Porsche Design trgovinama i specijaliziranim trgovcima, kao i online na porsche-design.com i u odabranim online trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.190,00 eura.