Tram Simulator Urban Transit dobio datum izlaska

Photo of author

By Martin Perušić

Tram Simulator Astragon
simulacija upravljanja tramvajom

Astragon Entertainment i The Stillalive Studios najavili su kako će Tram Simulator Urban Transit u prodaju stići 5. prosinca 2023. godine (PC verzija putem Steama). Izlazak na konzolama (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S i Xbox One) planiran na proljeće 2024 godine!

Igra će sadržavati: 6 igrivih modela tramvaja, preko 10 misija, ekstenzivnu tramvajsku mrežu, mogućnost kreiranja vlastite tramvajske mreže i rasporeda vožnje, interaktivni promet u gradu, razne slučajno generirane događaje koji će utjecati na vožnju, školu vožnje za početnike, i multiplayer za do četiri igrača!

Iako se radi o simulaciji, igrači koji se žele zabaviti na raspolaganju će imati sandbox način igranja gdje će biti sve otključano, i imati će na raspolaganju neograničenu količinu novaca. Vlasnici Astragonovih igara Bus Simulator 21 Next Stop – Official Tram Extension ili Bus Simulator 21 Next Stop – Season Pass dobit će pristup Tram Simulatoru čim isti izađe.

Cijena igre će iznositi pristupačnih 19,99 eura za PC verziju na Steamu. Više detaljnih informacija dostupno na službenoj mrežnoj stranici.