Hitman Blood Money dostupan na mobilnim uređajima

Photo of author

By Martin Perušić

Hitman Blood Money

Update (4. prosinca 2023.)

Hitman Blood Money Reprisal je dostupan za igranje putem iOS i Android mobilnih uređaja po cijeni od 14,99 eura. Što se tiče Nintendo Switch verzije, ona će izaći naknadno krajem 2023. ili početkom 2024. godine.

Zahvaljući izdavaču Feral Interactive (poznatom po izdavanju mobilnih i Nintendo Switch portova kvalitetnih PC igara) isprobali smo igru. Blood Money je u potpunosti prilagođen za mobilne uređaje. Grafički igra ne zaostaje puno za konzolama. Misije se mogu prelaziti korištenjem touch screena (intuitivno sučelje koje je moguće prilagoditi vlastitim potrebama) ili gamepadom, a čak je ubačena i podrška za miš i tipkovnicu.

Kako bi se modernizirao gameplay, odnosno prilagodio novoj platformi ubačena je mini mapa i korištenje instinkta. Za sve puriste, dobra vijest je što se svaki element igre može u opcijama uključiti, odnosno isključiti. Idealno za mazohiste koji vole igrati videoigre na najvećoj razini težine. Zahvaljujući sandbox strukturi originalnih misija Hitman je idealan za mobilno igranje. Svaka od 12 misija ima veliki replay value. Pohvalno je što tijekom igranja nisu uočeni nikakvi bugovi.

Hitman: Blood Money – Reprisal je odličan mobilni port, odnosno idealna igra za fanove Hitman serijala i igrače koji bi htjeli igrati izazovnu stealth videoigru na mobilnim uređajima.

Originalna vijesti (19. studenoga 2023).

2006. godine u prodaji se pojavila najbolja igra iz Hitman serijala zvana Hitman: Blood Money. Sedamnaest godina kasnije ista će biti dostupna na iOS i Android mobilnim uređajima.

Feral Interactive otkrio je kako će Hitman: Blood Money — Reprisal izaći 30. studenog 2023. po cijeni od 14,99 eura. Originalna igra je tako u potpunosti je prilagođena mobilnim uređajima.

Kao što je moguće vidjeti iz slika i trailera, radi se o kvalitetnom portu. Uz touchscreen kontrole, ubačena je mogućnost korištenja gamepada, odnosno miša i tipkovnice. Dodatno, Feral Interactive je modernizirao gameplay – ubačeni su sljedeći novi elementi Instinct Mode, mini mapa i novi sustav upozorenja kada nas uoče neprijatelji.

Hitman: Blood Money — Reprisal moguće prednarućiti ovdje (iOS verzija), odnosno ovdje (Android verzija).