Vinnie Jones stiže u World of Tanks

Photo of author

By Martin Perušić

World of Tanks franšize (World of Tanks, World of Tanks Blitz i World of Tanks Modern Armor) nastavljaju svoju godišnju tradiciju proslave zimskih praznika sa svojom zajednicom pozivanjem posebne ambasadorske zvijezde. Ove godine, poznati britanski nogometaš i filmska zvijezda Vinnie Jones je spreman posuditi svoj karizmatični izgled opakog momka akciji Praznične operacije 2024 franšize World of Tanks.

Vinnie Jones je radio u tajnosti kao Djedičin utjerivač i rješavao je one koji su se našli na “spisku nevaljalih”. Međutime, ove godine Vinnie nije ovdje kako bi davao poklon kažnjavanja već da bi predao svoju ostavku Djedici. Napušta svoje mjesto u potrazi za novom prilikom: postati zapovjednik u World of Tanks… ali ne prije nego što on i njegova posada odrade posljednji “spisak nevaljalih”.

Udružite se s Vinniem Jonesom u garaži gdje će davati izazove i zadatke najkoncentriranijim i najprazničnijim tenkistima. Uspješno izvršenje tih zadataka će nagraditi igrače tematskim prilagodbama poput tenkovskih omotača nadahnutim slavnima, amblemima, natpisima, medaljama, jedinstvenim ukrasima, avatarima i više. World of Tanks i World of Tanks Modern Armor igrači mogu i unovačiti Vinnie Jonesa u svoje posade, zajedno s njegovim legendarnim osornim glasom koji pruža potporu u bitkama.

Praznične operacije 2024 počinju 1. prosinca i World of Tanks igrači na svim platformama se mogu pridružiti Vinnieu u ovoj prazničnoj pustolovini.

Za više informacija posjetite: https://holidayops.wargaming.net/