Cyberpunk 2077 2.0 update napokon dostupan za preuzimanje

Photo of author

By Martin Perušić

Cyberpunk 2077 / Izvor: Cyberpunk.net

CD Projekt Red napokon je izdao 2.0 update kojim je značajno nadograđena Cyberpunk 2077 videoigra. Gameplay je doživio promjene, sustav vještina i nagrada je redizajniran, a ujedno su ubačene nove stvari koje će oduševiti igrače.

Popis svih promjena dostupnih samo na PC, Xbox Series X/S i PlayStationu 5 moguće je vidjeti ovdje. U nastavku ćemo navesti najvažnije stvari. Ostale novosti detaljnije su objašnjene u REDStreams: Update 2.0 Overview videu.

Najveća novost je mogućnost borbe tijekom vožnji. Igrači sada mogu pucati iz oružja i uništavati neprijateljske automobile. Potjere su sada postale dinamične. Ovime je igra postala slična Grand Theft Auto serijalu u kojem je pucanje iz vozila odavno moguće.

Policijski sustav je unaprijeđen.

Povećana je razina umjetne inteligencije policije diljem Night Cityja. Pripadnici NCPD-a sada reagiraju u realnom vremenu sukladno igračevim akcijama na ulicama. U slučaju da se krene izazivati kaos u početku slijede barikade, a za najgore zločince na ulice izlazi specijalna policija MaxTac! Borba s njima je na razini borbi protiv regularnih šefova tijekom igre.

To nije sve, 26. rujna 2023. za PC, Xbox Series X/S i PlayStation 5 izlazi Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty ekspanzija! Osnovna igra će postati bogatija novom pričom, novim lokacijama za istraživanje, novim misijama, ugovorima, predmetima, oružjima itd. Dodatne informacije o ovoj ekspanziji dostupne su na Cyberpunk 2077 službenoj mrežnoj stranici.