“Nove” The Legend of Heroes igre stižu na Zapad

Photo of author

By Martin Perušić

The Legend of Heroes

NIS America otkrio je kako će u bliskoj budućnosti izdati engleske verzije pojedinih igara iz dugovječnog serijala The Legend of Heroes. Prva na red dolazi PlayStation 5 verzija The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV igara i to početkom 2024. godine.

Igre će biti moguće kupiti u paketu 2 u 1 u fizičkom obliku i pojedinačno u digitalnom obliku. Uz standardno izdanje, fanovi serijala moći će po cijeni od 99,99 američkih dolara kupiti luksuzno specijalno izdanje!

Na ljeto 2024. u prodaju stiže druga najavljena novija igra The Legend of Heroes: Trails through Daybreak za PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC.

Uz standardno izdanje, igrači će moći kupiti luksuzno specijalno izdanje po cijeni od 99,99 američkih dolara! Igra će sadržavati engleski i japanski audio, i engleski tekst.

Unatoč tome što na ovim prostorima jako mali broj igrača igra “opskurne” JRPG naslove drago nam je vidjeti kako se izdavači trude oko lokalizacija. Nadajmo se kako će sljedeće aktualne igre iz serijala biti dostupne na engleskom jeziku u kraćem roku.

Više informacija o najavljenim igrama dostupno na službenim mrežnim stranicama.