Ljubitelji kamiona na konzolama napokon dobili kvalitetnu igru

Photo of author

By Martin Perušić

SOEDESCO je 26. rujna 2023. izdao Truck Driver: The American Dream.

Kao što je moguće vidjeti iz trailera, radi se o igri inspiriranoj popularnim Truck Simulatorom koji je dostupan samo na osobnim računalima. Izlaskom Truck Drivera razvojni studio Kyodai je popunio prazninu.

Igrače očekuje 25 sati glavne priče, izmjena dana i noći, velika mapa inspirirana New Yorkom, promjenjivi vremenski uvjeti, mogućnost oštećivanja, popravaka i osobna prilagodba osam različitih kamiona koje je moguće otključati tijekom prelaska priče.

Truck Driver: The American Dream dostupan je u fizičkom i digitalnom obliku za PlayStation 5 i Xbox Series X/S. PlayStation 5 verzija podržava dinamičnu 4K rezoluciju i mogućnost igranja u 120 sličica po sekundi zajedno s ray tracing efektima. Ujedno igra iskorištava mogućnosti DualSense kontrolera i ima podršku za 3D Audio.

Na Xboxu Series X podržano je igranje u dinamičnoj 4K rezoluciji u fluidnih 60 sličica po sekundi zajedno s ray tracing efektima. Što se tiče Xbox Series S ona se izvodi u 1080P rezoluciji i broj sličica po sekundi iznosi 60.