Nova sezona SET streamova završava velikom završnicom uživo

Photo of author

By Martin Perušić

Student esports tournament

Blagdanska pauza predstavlja idealnu priliku za punjenje baterija, druženje s najbližima, ali i usavršavanje svojih gaming vještina. Spomenuto najbolje znaju ekipe koje se pripremaju za Playoffs fazu najvećeg studentskog esport natjecanja u Hrvatskoj. Kvalifikacijski dio pete sezone Student Esports Tournamenta završio je u samom finišu 2023. godine. Kroz zanimljive i pomalo iznenađujuće matcheve rodila su se neka nova rivalstva, istaknuli se igrači koji će zasigurno konkurirati u odabiru onih najboljih, ali ono najbitnije, definirano je 8 ekipa, koje će boriti za titulu najboljeg studentskog esport tima u svakoj od 4 igre.  

Tijekom faze doigravanja, ekipe za glavni cilj imaju ostvariti što bolji plasman u svakoj od disciplina u kojima su se kvalificirali. Kao što je već najavljeno početkom sezone, studenti će se natjecati u četiri popularna esport naslova, a to su Valorant, CS2, League of Legends i Rocket League. Ovisno o poziciji na tablici, timovi će tijekom Playoffs faze ostvariti određeni broj bodova kojim će moći osigurati ne samo titulu pobjednika discipline, nego i priliku igranja na LAN završnici.

Po prvi puta u povijesti natjecanja, pobjednički tim SET-a saznat ćemo na velikom finalu koje će se održati u jednom od preko 70 Infobipovih ureda diljem svijeta,  zagrebačkom kampusa pod nazivom “Alpha Centauri”. Kroz tri dana uzbudljivih finalnih matcheva, 16. – 18. veljače, igrači kao i njihovi navijači moći će uživati u profesionalnoj esport atmosferi pod svjetlima pozornice i brojnim popratnim sadržajima. Najveći svjetski inovacijski centar prvog hrvatskog jednoroga pružit će svim posjetiteljima, igračima i predstavnicima fakulteta jedno zaista posebno iskustvo, a ljestvicu kvalitete izvedbe natjecanja podići će na potpuno novu razinu. 

Jubilarna peta sezona Student Esports Tournamenta organizirana je od strane već svima poznate ekipe esport entuzijasta iz Good Game Globala, a kao prijatelji i partneri projekta u novoj sezoni uključili su se ProGame, Fini-Mini Noodles, Hisense, McDonald’s, Fury Studios, SPAN, Philips OneBlade, Links, Corsair i Infobip. 

Prijenosi uživo službeno kreću 9. siječnja 2024. godine s početkom u 18 h, a pratiti ih možete na službenom Twitch kanalu Student Esports Tournamenta. Raspored kao i sve aktualne informacije možete pronaći na web stranici natjecanja ili službenim društvenim mrežama SET-a.

Linkovi društvenih mreža SET-a:

Twitch – https://www.twitch.tv/studentesportstournament 

Web stranica – https://studentesportstournament.com/

Instagram – https://www.instagram.com/studentesportstournament/  

Facebook – https://www.facebook.com/studentesportstournament 

YouTube – https://www.youtube.com/c/StudentEsportsTournament