World of Warships ulazi u novu godinu s američkim nosačima zrakoplova

Photo of author

By Martin Perušić

Wargaming, izdavač i stvaratelj vodećeg pomorskog MMO World of Warships, značajno počinje novu godinu s uvođenjem nove linije američkih nosača zrakoplova u Ranom pristupu. Prva nadogradnja igre u 2024. ima i nastavak izgradnje talijanske krstarice Michelangelo u Brodogradilištu, novo izdanje akcije Lov na nagrade i povratak popularnog kolaboracijskog sadržaja hololive produkcije. Slavni povratak imaju i rangirane bitke i Kavge!

Što nam donosi nadogradnja?

Nadogradnja 13.0 uvodi novu liniju američkih nosača zrakoplova u Rani pristup s tri nova broda: Independence razine VI, Yorktown, razine VIII i Essex razine X. Ovi se brodovi igraju malo drugačije jer su njihove zračne grupe ograničene na jednu standardnu eskadrilu torpednih bombardera nadopunjenih s dvije taktičke eskadrile jurišnih zrakoplova i sunovratnih bombardera. Počevši od razine VIII, taktičke eskadrile su opremljene novim potrošnim materijalom Generator dimne zavjese koji donosi novu taktičku razinu u bitku.

Akcija američkih nosača zrakoplova označava dolazak nove linije. Napredovanjem kroz 20 razina dnevnih i tjednih zadataka, igrači mogu otključati lepezu nagrada, uključujući komemorativne zastave, kamuflaže i kontejnere. Ali, kraj nije na tih prvih 20 razina jer igrači imaju mogućnost otključavanja dodatne linije napretka s još 20 razina!

Lov na nagrade, oštri sukobi i mnoštvo bitaka!

Novo izdanje akcije Lov na nagrade će se vratiti u igru 1. veljače 2024. Krcat s mnoštvom nagrada, četiri nova dostignuća, velikim promjenama i pristupom sadržaju Zvjezdani izaslanici, uključujući dva različita broda – STAR Kitakaze i STAR Edinburgh – kao i s dva kapetana svaki s 10 bodova vještine.

U nadogradnji 13.0 gledamo i povratak rangiranih bitaka sa sezonom 15 koja počinje 10. siječnja i tri nove Kavge koje kreću 15. siječnja. Kao i uvijek, različite Kavge će imati različita pravila kao izazov najodvažnijim timovima u njihovoj potjeri za pomorskom dominacijom!

Za one koji traže izvršiti nešto manje borbeno, a više konstruktivno, proces izgradnje broda u brodogradilištu Sestri Ponente još traje i nagrađuje posvećene igrače s talijanskom krstaricom razine IX Michelangelo.

Povratak hololive produkcije u World of Warships

World of Warships pozdravlja povratak hololive produkcije u novoj nadogradnji s prodajom vrhunskog sadržaja! Popularni VTuberi kao što su Shishiro Botan, Moona Hoshinova, Takanashi Kiara, Watson Amelia i drugi će još jednom biti dostupni kao kapetani, spremni za vođenje flote ka pobjedi. Počevši s 2. veljače i trajući dva tjedna, prodaja će uključivati i potrošne omotače kao i paket kamuflaža za fanove hololive produkcije.