SEGA prikazala gameplay iz nadolazećeg Like a Dragon Infinite Wealth JRPG-a

Photo of author

By Martin Perušić

Like a Dragon Infinite Wealth
Infinite Wealth – prikaz borbe

Napokon smo dobili duži gameplay video iz nove Yakuza videoigre! SEGA se smilovala, te nam uživo prikazala 50 minuta iz igre!

50 minuta gameplaya iz Like a Dragon: Infinite Wealth JRPG-a

Kao što je moguće vidjeti, dio radnje će se ovoga puta odvijati na Havajima. Uz poznate likove iz prethodnog nastavka, pojavljuje se i dobro poznati protagonist originalnih Yakuza igara. Priča će i ovoga puta biti zanimljiva, napeta i prepuna obrata.

Gameplay je za divno čudo doživio male izmjene – tijekom trajanja borbe moguće se djelomično kretati s igrivim likovima, odnosno pozicionirati ih bliže ili dalje od protivnika. Primijetili smo kako je kretanje kroz grad olakšano. Što se tiče ostalih novosti, uočili smo kako su mini igre još luđe i zabavnije! Očekivano vrijeme prelaska je između 50 – 100 sati, zavisno da li se ide na 100 % ili ne.

Like a Dragon; Infinite Wealth u prodaju stiže 26. siječnja 2024. godine. Igru će biti moguće nabaviti na svim aktualnim platformama (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S i PC). Više informacija o ovome modernom JRPG-u dostupno na službenoj mrežnoj stranici.