Donosimo pregled prikazanih igara na Xbox Partner Preview eventu

Photo of author

By Martin Perušić

Xbox Partner Preview vizual

Microsoft nas je jučer ugodno iznenadio prvim Xbox Partner Preview online događajem u kojem su prikazane nove i nadolazeće igre za Xbox Series X/S konzolu. U 30 minuta prikazano je 11 videa od toga nekoliko otkrivenja i prvi gameplay jedne od iščekivanijih igara 2024. godine! U nastavku članka donosimo najvažnije.

Metal Gear Solid 3 remake – otkriven gameplay video

Prva u nizu “novih” Metal Gear Solid igara izrađena u Unreal Engine 5 najvjerojatnije izlazi krajem 2024. godine za sve aktualne platforme (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC)

Like a Dragon: Infinite Wealth – otkrivena nova mini igra

SEGA je otkrila kako će nakon napornih borbi u novome Yakuza RPG-u biti moguće predahnuti zabavnom mini igrom izgradnje i vođenja resorta!

Alan Wake – launch trailer

RoboCop: Rogue City dobio novi trailer

Igra izlazi 2. studenoga 2023. za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC.

Manor Lords – otkriven datum izlaska

Srednjovjekovni simulator Manor Lords u prodaju stiže 26. travnja 2024. Igra će biti dostupna u sklopu PC Game Pass pretplate. Ujedno je otkriveno kako je planiran izlazak na Xbox konzolu odmah nakon izlaska PC verzije (najranije na ljeto 2024. godine). Više informacija o ovom zanimljivom i kompleksnom projektu dostupno na službenoj mrežnoj stranici.

Dvije nezavisne igre stižu na Game Pass

proljeće 2024.
početak 2024.

Ark: Survival Ascended uskoro stiže na Xbox

Ark remake tijekom studenoga bit će moguće zaigrati na Xboxu. Više informacija o svim novostima koje donosi ovaj remake dostupno je ovdje. PC verzija dostupna za preuzimanje putem early accessa.

Započelo The Finals open beta testiranje

Igru je moguće isprobati od 26. listopada 2023. do 5. studenoga 2023.

Futurlab najavio novu igru

Spirit of the North 2 stiže na Xbox Series X/S

Kao što je moguće vidjeti, Microsoft se zbilja potrudio. Prikazane su atraktivne i zanimljive videoigre. Može se reći da je za svakoga bilo ponešto – od manjih naslova, jedinstvenih igara, popularnih žanrova do veći projekata. Radi se o novome formatu koji će najvjerojatnije postati tradicionalan i češći. Cijelu snimku live streama moguće pogledati na službenom Xbox YouTube kanalu.