TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue postao dostupan na Nintendo Switch konzoli

Photo of author

By Martin Perušić

Krome Studios izdao je epsku 2D avanturu TY the Tasmanian Tiger 4: Bush Rescue Returns za Nintendo Switch. Igra je dostupna u digitalnom obliku na Nintendo eShopu po cijeni od 19,99 eura.

Omiljeni junak iz djetinjstva generacije igrača odraslih na PlayStation 2 konzoli vraća se u poboljšanom izdanju u odnosu na originalnu verziju dostupno samo na PC-u. Novosti uključuju potpuni voiceover na engleskom jeziku, udvostručeni soundtrack, remasterirane animirane cutscene i poboljšanu izvedbu.

Igra sadrži četrdeset 2D nivoa prepuna neprijatelja i brojnih prepreka. Osim borbe, bumerang služi za otkrivanje skrivenog blaga. Kao što je moguće vidjeti iz slika i gameplay trailera ovaj nastavak za razliku od prethodnika koji su bili 3D naslovi inspiriran je posljednjim igrama iz Rayman serijala.

Lijepo je vidjeti kako nekad popularni serijali iz djetinjstva su i dalje živi. Nadajmo se da Krome Studios u planu ima ideje za razvoj pete igre! Idealno bi bilo kada bi onda izašla za Nintendo Switch II. No ipak nećemo previše spekulirati, kako bi završili ovaj članak na pozitivan način za sve nostalgičare donosimo reklamu iz 2002. kada smo prvi puta upoznali preslatkoga tasmanijskog tigra.