Algebra na Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 sajmu

Photo of author

By Martin Perušić

Algebra dolazi na Reboot Infogamer 2023

Visoko učilište Algebra, privatna obrazovna institucija s najvećim rastom u 2023. godini, stiže na Reboot InfoGamer 2023.

Posjetitelji će imati priliku iz prve ruke uroniti u uzbudljivo područje razvoja videoigara, napredne multimedije i 3D dizajna te saznati kako se izrađuju figure iz fantasy svijeta uz pomoć 3D printera.  Svi zainteresirani za razvoj karijere u dinamičnoj industriji game developmenta moći će vidjeti demonstraciju sastavljanja elemenata unutar levela igre u Unity engineu.

Za one najhrabrije bit će održano natjecanje u igranju igre Doom Eternal, a pobjednici će imati priliku osvojiti ulaznicu za druženje s gaming legendom John Romerom, ocem FPS žanra i kreatorom popularnih igara Doom, Quake, Wolfenstein te mnogih drugih. Romero će posjetiti Algebru u siječnju 2024. u okviru Global Game Jama na kojem je key note speaker.

Kreativni cosplayeri pozvani su na Algebrin štand na profesionalno studijsko fotografiranje koje će odraditi vrijedni Algebrini studenti multimedijske produkcije!