Jagged Alliance 3 stiže na konzole!

Photo of author

By Martin Perušić

Jagged Alliance 3

Izdavač THQ Nordic otkrio je kako dugoočekivani nastavak legendarnog Jagged Alliance serijala uskoro stiže na konzole! Igra će na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S i Xbox One biti dostupna za nabavku od 16. studenoga 2023. U slučaju da se odlučite za prednarudžbu, cijena će biti 20 % niža.

Ovime će igrači na konzolama po prvi puta moći će isprobati Jagged Alliance. Za sve koji se pitaju kako će funkcionirati igranje putem kontrolera imamo dobru vijest – kontrole su posebno prilagođene konzolama. Kako bi olakšali igranje, odnosno pokazali svim skepticima objavljeni su videi koji objašnjavaju kako igranje putem PlayStation i Xbox kontrolera funkcionira u praksi.

Kako igrati Jagged Alliance 3 na PlayStation konzolama

Kako igrati Jagged Alliance 3 na Xbox konzolama

Kao što je moguće vidjeti iz priloženih videa, iskustvo igranje će biti fluidno i intuitivno. Za sve obožavatelje online igranja posebno je dobro što će konzolaške verzije biti crossgen naslovi. U prijevodu to znači da će igrači na PlayStation 5 i PlayStation 4 konzolama moći igrati međusobno, a ista stvar je i s vlasnicima Xbox Series X/S i Xbox One konzola.

PC verzija je izašla ranije tijekom ove godine. Dostupna je na Steamu po cijeni od 44,99 eura. Ujedno je moguće isprobati demo verziju. Više informacija o igri dostupno na službenoj mrežnoj stranici.