Otkrivamo što nas još čeka na Reboot Infogamer sajmu 2023

Photo of author

By Martin Perušić

Reboot Infogamer 2023

Preostala su četiri dana do početka Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 sajma. Organizatori su  tako najavili nove izlagače koje će biti moguće posjetit na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog 2023. u paviljonima 8A, 9 i 11A. 

Bee8BIT

Bee8BIT je brand koji se preko deset godina bavi dizajnom, izradom i prodajom pikseliziranih ručno izrađenih predmeta poput nakita i ukrasa za dom inspiriranih 8-Bit/16-Bit-im video igrama te od plastike stvara omiljene likove iz video igara, crtića, stripova, filmova i sl. Galeriju dosadašnjih radova možete naći na Facebook i Instagram Bee8BIT stranici.

Na njihovom šarenom štandu u paviljonu 11A vas očekuju razni ručno izrađeni likovi iz Super Maria, Minecrafta, super heroja, omiljenih crtića, Star Warsa i mnogi drugi koje su pretvorili u ogrlice, privjeske za ključeve, podmetače, slike i sl. Ako vam je izbor prevelik i ne možete se odlučiti što bi htjeli, uvijek možete sudjelovati u tomboli u kojoj ćete osvojiti neki od Bee8BIT predmeta ili zatražiti da vam izrade nešto po narudžbi. Na štandu porazgovarajte s Mariom i Wariom, ponudite svoje ideje za još šareniju ponudu te ih žicajte da, ako već nisu, budu pretvoreni u piksele kako bi i oni mogli zaživjeti u vašim rukama!

Carta Magica

Carta Magica i ove godine bit će prisutna na najnovijem izdanju Reboot InfoGamera! S velikim veseljem donose obilje sadržaja i zabave za sve posjetitelje najvećeg gamerskog događaja u regiji.

Prije svega vas očekuju odlični sajamski popusti na šaroliki asortiman koji uključuje najbolje svjetske društvene igre te poznate brandove Magic: the Gathering, Pokemon, Yu-Gi-Oh!, One Piece, Digimon, Warhammer 40K, Age of Sigmar, Dungeons & Dragons i još mnogo toga.

Iz Carte Magice pripremili su i bogati program u kojem će svatko pronaći nešto za sebe – upoznajte se s čarima tabletop igranja pod budnim oko ekipe iz udruge Talus u cjelodnevnoj besplatnoj igraonici društvenih igara s više od 150 kvalitetnih naslova! Otkrijte sve kartaške trikove u prezentaciji i školi super popularnih trading card igara – Magic: the Gathering, Yu-Gi-Oh!, Flash & Blood i One Piece. Sve koji će sudjelovati u programu očekuju prigodne nagrade. 

roleplaying dijelu očekuju vas Dungeon Run u organizaciji Realm Long Forgotten – prilika da zaigrate D&D u tamnici dugačkoj preko 5m osmišljenoj u stilu escape rooma. Nemojte propustiti ni Dungeons & Dragons LIVE Sessions, u organizaciji Dice Dragona, te Minutne avanture i tombolu u organizaciji Pustorola. 

Ni to nije sve! U paviljonu 11A na štandu Carte Magice čekuju vas i dnevne nagradne igre na kojima će se dijeliti ponajbolje društvene igre te daily questovi koji će vam boravak na Reboot InfoGameru 2023 powered by A1 učiniti još zanimljivijim. 

Alan Wake II 

Alan Wake II launch trailer

U paviljonu 11A bit će moguće zaigrati jednu od najboljih igara ove godine godine i zaroniti u stravično atmosferični svijet koji pruža Alan Wake II. Kritika ga smatra jednim od najboljih survival horora u posljednjih deset godina, a njegovu popularnost dokazuju i ogromne brojke gledanosti na Twitchu. 

Street Fighter VI

Street Fighter IV launch trailer

 CD Media u paviljon 8A dovodi Capcom u sklopu čijeg štanda imate prilike isprobati novi nastavak jednog od najpoznatijih serijala u povijesti gaminga – Street Fighter VI. Isprobajte nove kontrole, uživajte u šarenim borbama i ne zaboravite da Guileova tema ide uz sve. 

Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 launch trailer

CD Media u paviljon 8A dovodi Warner Bros. Games i jednu od najvećih igara ove godine Mortal Kombat 1. Zaigrajte kao poznati junaci Liu Kang, Raiden, Scorpion, Sub-Zero, Kung Lao, Shang Tsung i konačno iskusite ono što su fanovi čekali desetljećima – legendarni Jean Claude Van Damme kao Johnny Cage. 

Gdje nabaviti ulaznice?

Sve vrste ulaznica dostupne su online na www.rebootinfogamer.hr/ulaznice, osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve

Popust za školske posjete

 Škole ostvaruju poseban popust od 25% prilikom grupne kupovina ulaznica.