Mario Kart dobiva konkurenciju

Photo of author

By Martin Perušić

Shrek vozi kart
DreamWorks All-Star Kart Racing

Ljubitelji kart igara kojima nije dovoljan Mario Kart 8 Deluxe i Disney Speedstorm doći će na svoje novim kart naslovom izdavača GameMill Entertainment. Nakon tri Nickelodeon Kart Racers igre stiglo je vrijeme da popularni likovi iz DreamWorks animiranih filmova ponovno dobiju svoj naslov.

DreamWorks All-Star Kart Racing launch trailer

DreamWorks All-Star Kart Racing nastao je zahvaljujući suradnji s Universal Gamesom. Igra je dostupna na svim aktualnim platformama (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch i PC putem Steama) u fizičkom i digitalnom obliku.

Dvadeset najpopularnijih likova uključujući Shreka i magarca će se okušati u utrkivanju na zabavnim stazama inspiriranim popularnim DreamWorks animiranim filmovima. Uz samostalno igranje natjecanja, pojedinačnih utrka, izazova i Tima Trialsa, dostupan je online multiplayer (osam igrača) i lokalni split-screen (dva do četiri igrača).

DreamWorks All-Star Kart Racing

Gameplay je standardan žanru. To znači da će vozači imati jedinstvena vozila koja će biti moguće prilagoditi po vlastitim željama s nekoliko stotina kombinacija dijelova i opreme. Staze uključuju dobro poznate lokacije kao što su Kraljevstva Tamo Daleko iz Shreka, zoološki vrt iz Madagascara, Baby Crop iz The Boss Baby itd.

DreamWorks All-Star Kart Racing moguće je kupiti po cijeni od 39,99 eura. Uz standardno izdanje moguće je kupiti DLC samostalno i u sklopu Rally Editiona po cijeni od 49,99 eura. Time igrači dobivaju dva dodatna lika i nove mogućnosti za dodatno uređivanje vozila.