Izašao novi broj službenog Farming Simulator časopisa

Photo of author

By Martin Perušić

Dugoočekivani novi broj službenog Farming Simulator časopisa napokon je dostupan za kupnju u tiskanom izdanju u 12 država (Njemačka, Austrija, Švicarska, Poljska, Francuska, Španjolska, Luksemburg, Belgija, Italija, Švedska, Danska, Češka i Nizozemska) i digitalnom izdanju putem službene mrežne stranice razvojnog studija i izdavača ovog serijala Giants Softwarea.

Farming Simulator službeni časopis broj 3

Novi broj na 52 stranice sadrži zanimljive članke, novosti i intervjue. Jedini je časopis na svijetu koji omogućava ljubiteljima poljoprivrednih simulacija nove poglede na razne teme koje se tiču globalnog uspjeha Farming Simulator serijala. Tako će fanovi serijala koji igraju mobilnu verziju saznati novosti vezane uz novu besplatnu nadogradnju. Poseban osvrt je dan na 25 najboljih modova ove jeseni. Ujedno, kao bonus svi koji kupe časopis na kiosku kao poklon će dobiti privjesak za ključeve u obliku Farming Simulator loga i mini-poster na dvije stranice.

Farming Simulator 22 je dostupan na svim aktualnim platformama (PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 i Xbox One). Mobilni spin-off Farming Simulator 23 je dostupan na Nintendo Switchu, Android i iOS mobilnim uređajima. Više informacija o igri dostupno je na službenim mrežnim stranicama.