Reboot InfoGamer powered by A1 vraća se ovog studenog

Photo of author

By Martin Perušić

Reboot Infogamer 2023

Nakon četiri preduge godine izbivanja s gaming scene Reboot InfoGamer powered by A1, jedan od najvećih gaming sajmova na svijetu, konačno vraća u svom izvornom obliku. U Zagrebu, od 9. do 12. studenog 2023, na dobro poznatoj lokaciji na Zagrebačkom velesajmu, na 10.000 m2 u tri paviljona, tijekom četiri dana, ovo povratničko izdanje Reboot InfoGamera okupit će i ovaj put niz najvećih izlagača i najzanimljivijeg sadržaja iz svijeta gaminga, gaming hardvera i games industrije.

A1, kao dugogodišnji tradicionalni partner i prijatelj Reboot InfoGamera, svoje veliko super atraktivno finale 12. sezone A1 Adria League održat će ponovno upravo u sklopu sajma te omogućiti fanovima esporta da ponovno na licu mjesta, uživo i uz vrhunsku produkciju, uživaju i navijaju za svoje favorite u napetoj završnici najveće regionalne esports lige.

Ulaznice za Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 krenule su u prodaju putem ekskluzivnog ticketing partnera Entria te ih možete pronaći direktno na www.rebootinfogamer.hrOnline kupljene ulaznice bit će dostupne po nešto povoljnijim cijenama od onih fizički dostupnih na ulazu na same dane sajma, a sve s ciljem da se maksimalno utječe na smanjivanje gužvi i olakša i ubrza ulazak svim posjetiteljima. 

Kao i uvijek dosad, dostupna je i vrlo mala količina posebnih VIP ulaznica (koje dolaze uz prigodan VIP poklon paket), a nakon što se rasprodaju neće ih više biti moguće pribaviti nikakvim drugim prodajnim kanalima, niti će biti puštena dodatna količina u prodaju.

Organizacijska ekipa Reboot InfoGamera 2023 powered by A1 izuzetno se veseli ponovno okupiti veliki regionalni i europski gaming community početkom studenog te vam zaželjeti dobrodošlicu na veliko povratničko izdanje ovog kultnog gaming sajma.