Otkriven Gangs of Sherwood gameplay trailer

Photo of author

By Martin Perušić

Nedavno smo objavili trailere glavnih junaka iz nadolazeće Gangs of Sherwood videoigre, a danas smo napokon dobili video u kojem je otkriven gameplay.

Gameplay trailer

Kao što je moguće vidjeti radi se o akcijskom co-op naslovu koji sadržava spektakularne borbe protiv brojnih neprijatelja. Igrači će moći birati s kime će igrati – uz Robin Hooda na raspolaganju su dobro poznati junaci Mali John, fratar Tuck i djeva Marijana.

Svi igrivi likovi imaju drugačiji stil igranja, a ujedno se razlikuju po sposobnostima i vještinama. Iako će igru biti moguće prelaziti samostalno, izdavač Nacon i razvojni studio Appeal Studios preporučuju co-op prelazak od 2 – 4 igrača.

Gangs of Sherwood izlazi 2. studenoga 2023. na svim aktualnim platformama (PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC putem Steama i Epic Game Storea). Uz standardno izdanje moguće je nabaviti i posebno Lionheart izdanje koje sadrži brojne pogodnosti uključujući digitalni artbook, digitalni originalni soundtrack i mogućnost igranja igre 72 sata prije službenog početka prodaje.